Parfumuri: Explorând lumea fascinantă a aromelor și emoțiilor

Bun venit în fascinantul univers al parfumurilor, unde fiecare parfum are puterea de a crea emoții și de a spune o poveste unică despre personalitatea și preferințele noastre!
În acest articol, ne propunem să te călăuzim într-o călătorie olfactivă printre diversele tipuri de parfumuri și arome disponibile. De la parfumurile fresh sau dulci, până la cele orientale sau lemnoase, vom explora fiecare categorie în detaliu, dezvăluind caracteristicile și efectele lor asupra simțurilor noastre.

Parfumuri fresh: Adiere revigorantă de prospețime și vitalitate

Parfumurile fresh sunt o alegere minunată pentru cei care apreciază senzația de prospețime și vitalitate. Aceste arome sunt compuse din note citrice, florale, de ierburi verzi, acvatice sau lemnoase. Imagină-ți o dimineață de vară, când soarele începe să răsară și briza îți mângâie pielea - așa se simte un parfum fresh.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor fresh:
 • Notele de vârf ale parfumurilor fresh sunt adesea citrice, cum ar fi lămâia, portocala, grapefruitul sau mandarina. Aceste arome proaspete și zemoase creează o primă impresie revigorantă.
 • Notele de mijloc apar după evaporarea notelor de vârf, fiind adesea arome florale delicate, cum ar fi trandafirul, iasomia, crinul sau frezia. Aromele florale adaugă o notă feminină și rafinată parfumului.
 • Notele de bază pot varia, dar adesea includ arome lemnoase, cum ar fi cedrul sau lemnul de santal, care adaugă profunzime și stabilitate parfumului.
Parfumurile fresh pot fi adesea combinate cu arome de ierburi verzi, arome fructate, condimentate sau acvatice pentru a crea o experiență olfactivă complexă și plăcută.
Parfumurile fresh sunt potrivite pentru a fi purtate în timpul zilei, în special în sezonul cald sau în momentele în care dorești să simți revigorare și energizare. Pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei.
Indiferent dacă alegi notele predominante de citrice sau accentele de plante aromatice, parfumurile fresh vor evidenția perfect prospețimea și vitalitatea personalității tale.

Parfumuri florale: Simfonie olfactivă întruchipând frumusețea naturii

Parfumurile florale sunt unele dintre cele mai populare și îndrăgite tipuri de parfumuri. Acestea captează esența florilor și oferă o senzație proaspătă, feminină și plăcută. Parfumurile florale sunt apreciate pentru eleganța și farmecul lor și sunt potrivite pentru a fi purtate în diferite ocazii.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor florale:
 • Notele de vârf sunt primele arome pe care le simți atunci când aplici parfumul. Notele de vârf în parfumurile florale sunt, de obicei, proaspete și ușoare, adesea reprezentate de note citrice sau verzi.
 • Notele de mijloc sunt aromele care se dezvoltă după evaporarea notelor de vârf. Notele de mijloc sunt dominante și sunt reprezentate de aromele florale, care pot fi trandafirul, iasomia, lăcrămioara sau crinul.
 • Notele de bază sunt aromele care persistă pe piele după evaporarea notelor de mijloc. În parfumurile florale, notele de bază pot fi mai calde și mai profunde, cum ar fi vanilia, lemnul de santal sau moscul.
Parfumurile florale pot fi combinate cu alte arome pentru a crea un miros unic și complex. Aromele complementare pot include note fructate, cum ar fi citricele sau fructele exotice, note dulci, cum ar fi ciocolata sau vanilia, sau note lemnoase, cum ar fi lemnul de cedru sau moscul.
Parfumurile florale sunt potrivite pentru a fi purtate în diferite situații și la diferite evenimente (întâlniri romantice, petreceri) sau chiar în viața de zi cu zi. Ele pot adăuga un sentiment de prospețime, feminitate și rafinament oricărei ținute.
Parfumurile florale reprezintă o alegere clasică și atemporală, fiind apreciate pentru eleganța lor. Ele sunt asociate cu feminitatea, senzualitatea și prospețimea.

Parfumuri dulci: Călătorie senzuală în lumea aromelor delicioase

Parfumurile dulci sunt ademenitoare și senzuale, captând atenția și seducând simțurile cu aromele lor delicioase. Emană o feminitate rafinată, o senzație plăcută și atragătoare și învăluie într-o aură senzuală, transformând fiecare moment într-o experiență deosebită. Sunt potrivite pentru mai multe ocazii.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor dulci:
 • Notele de vârf ale parfumurilor dulci sunt de obicei compuse din arome proaspete și fructate, precum citricele, merele, perele sau fructele tropicale. Aceste note de vârf oferă o primă impresie revigorantă și vibrantă.
 • Notele de mijloc ale parfumurilor dulci sunt adesea dominate de arome florale, cum ar fi iasomia, trandafirul, tuberoza sau ylang-ylang. Aceste arome adaugă profunzime și feminitate parfumului, creând un echilibru armonios.
 • Notele de bază ale parfumurilor dulci sunt caracterizate de arome calde, orientale și senzuale, cum ar fi vanilia, cacao, paciuli, ambra sau moscul. Aceste arome persistente oferă parfumului o notă de adâncime și rezistență îndelungată. 
Parfumurile dulci pot fi combinate cu alte arome pentru a crea compoziții unice și captivante. Unele arome complementare populare includ: fructele exotice precum mango, ananas sau rodie; condimente precum scorțișoara, cardamomul sau nucșoara; note gurmande cum ar fi ciocolata, caramelul sau vanilia.
Parfumurile dulci sunt opțiuni ideale pentru întâlniri romantice, evenimente speciale sau pur și simplu pentru îmbunătățirea stării de spirit. În funcție de intensitatea parfumului, ele pot fi purtate în timpul zilei sau seara. De asemenea, parfumurile dulci pot fi purtate pe tot parcursul anului, dar se folosesc mai mult în sezonul rece, datorită aromei lor calde și primitoare.
Parfumurile dulci reprezintă o alegere minunată pentru cei care doresc să-și exprime personalitatea și să atragă atenția cu arome ademenitoare și senzuale.

Parfumuri orientale: Mister și senzualitate într-un flacon

Parfumurile orientale te transportă într-o lume misterioasă și senzuală, bogată în arome. Fiind inspirate de culturile și tradițiile Orientului, ele aduc o notă distinctivă și exotism în lumea parfumurilor. Aceste parfumuri captivante au o istorie îndelungată și au devenit foarte populare în întreaga lume.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor orientale:
 • Notele de vârf  sunt primele arome pe care le simți atunci când aplici parfumul și sunt cele mai volatile. Notele de vârf din parfumurile orientale pot include arome proaspete și citrice, precum bergamota, lămâia sau portocala amară. Aceste arome oferă o primă impresie plăcută și efemeră.
 • Notele de mijloc își fac simțită prezența treptat. Acestea sunt adesea florale și pot include trandafirul, iasomia, ylang-ylangul sau tuberoza. Notele de mijloc adaugă profunzime și caracter parfumului, creând un buchet olfactiv inconfundabil.
 • Notele de bază sunt cele care persistă cel mai mult și sunt cele mai adânci și mai bogate arome ale parfumului. Notele de bază în parfumurile orientale pot include mosc, vanilie, lemn de santal, lemn de agar, ambra, paciuli sau mirodenii exotice. Ele adaugă o notă caldă, senzuală și persistentă, care face ca parfumurile orientale să fie atât de atrăgătoare.
Parfumurile orientale sunt adesea combinate cu alte arome pentru a crea parfumuri unice și captivante. Unele arome complementare comune includ: fructe, cum ar fi caisele, mango și coacăzele negre; mirodenii calde, cum ar fi scorțișoara, cuișoarele, și cardamomul; lemn prețios, cum ar fi lemnul de trandafir sau cedrul; note animale, cum ar fi moscul, castoreum, ambra.
Parfumurile orientale sunt potrivite pentru ocaziile deosebite și pentru serile speciale. Pentru că sunt intense și senzuale, pot lăsa o impresie puternică. Fiind parfumuri concentrate, este recomandat să se aplice doar câteva picături pe piele sau pe punctele pulsurilor, pentru a evita o aromă copleșitoare.
Parfumurile orientale reprezintă o combinație sofisticată de arome bogate și senzuale, care adaugă un iz de mister și exotism în propriul tău parfum personal. Aceste parfumuri sunt recunoscute pentru profunzimea și persistența lor, făcându-le opțiunea perfectă pentru cei care se află în căutarea unei experiențe olfactive remarcabile. Ce altceva îți mai rămâne de făcut decât să experimentezi diferitele arome orientale și să descoperi parfumul care îți reflectă stilul și personalitatea!

Parfumuri lemnoase: Eleganță și masculinitate rafinată

Parfumurile lemnoase oferă o aromă caldă, naturală și elegantă. Sunt parfumuri puternice și rafinate, cu o bază dominantă de note lemnoase. Ele evocă adesea senzualitatea, profunzimea și misterul. Aceste parfumuri sunt perfecte pentru cei care caută o aromă clasică și sofisticată. Fiind extrem de populare, sunt apreciate atât de bărbați, cât și de femei.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor lemnoase:
 • Notele de vârf ale parfumurilor lemnoase pot conține bergamotă, lămâie, grapefruit, mandarină sau alte citrice, care adaugă o notă de prospețime și vitalitate inițială.
 • Notele de mijloc includ adesea esențe de flori și mirodenii precum iasomie, trandafir, scorțișoară, piper negru sau alte arome calde și condimentate. Aceste note subtile adaugă complexitate și profunzime parfumului.
 • Notele de bază sunt notele lemnoase dominante, cum ar fi cedru, santal, vetiver, paciuli sau lemn de trandafir. Acestea oferă stabilitate și persistență parfumului, lăsând o urmă senzuală și elegantă pe piele.
Parfumurile lemnoase pot fi îmbogățite prin adăugarea unor arome complementare. Unele dintre aceste arome includ notele de piele, care conferă rafinament și mister parfumurilor lemnoase; notele de chihlimbar, care completează perfect aromele lemnoase; notele de mosc, care pot adăuga o notă senzuală și catifelată parfumului.
Parfumurile lemnoase sunt potrivite pentru a fi purtate în special în sezonul de toamnă și iarnă, datorită aromei lor calde și persistente. Sunt parfumuri ideale pentru ocazii speciale, întâlniri romantice sau evenimente de seară. De asemenea, pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei, fiind versatile și elegante.
Parfumurile lemnoase reprezintă o alegere excelentă pentru cei care apreciază aromele naturale, sofisticate și rafinate, care oferă o experiență olfactivă unică și de neuitat. Indiferent de ocazie, parfumurile lemnoase vor adăuga un plus de eleganță și mister personalității tale.

Parfumuri fructate: Sursă de vitalitate și veselie

Parfumurile fructate sunt o categorie populară în lumea parfumurilor, datorită aromei lor proaspete, dulci și vibrante. Aceste parfumuri sunt adesea asociate cu bucuria, vitalitatea și energizarea simțurilor. Ele sunt o alegere perfectă pentru persoanele care doresc să se simtă proaspete și pline de viață în orice moment al zilei.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor fructate:
 • Notele de vârf reprezintă aroma inițială pe care o simți când pulverizezi parfumul. În cazul parfumurilor fructate, notele de vârf sunt adesea dominante și oferă o primă impresie vibrantă în privința aromei. Acestea pot include arome de citrice cum ar fi lămâie, portocală, mandarină sau grapefruit.
 • Notele de mijloc apar după evaporarea notelor de vârf, pentru a dezvălui aromele principale ale parfumului. În cazul parfumurilor fructate, notele de mijloc pot include fructe precum mere, căpșuni, pere, piersici sau căpșuni de pădure. Aceste arome adaugă un element plăcut și dulce parfumului.
 • Notele de bază sunt cele care persistă pe piele după ce parfumul se stabilizează. Ele pot include arome de vanilie, mosc, lemn de santal sau ambra, oferind o bază caldă și senzuală pentru parfumul fructat.
Parfumurile fructate pot fi combinate cu alte arome pentru a crea compoziții unice și interesante. Unele arome complementare pot include flori precum iasomie, trandafir sau ylang-ylang, care adaugă o notă florală delicată parfumului. De asemenea, aromele de condimente cum ar fi scorțișoară, vanilie sau ghimbir pot adăuga o notă de căldură și profunzime parfumului fructat.
Parfumurile fructate sunt potrivite pentru a fi purtate în timpul zilei, în special în sezonul cald. Ele sunt ideale pentru ocazii informale, întâlniri cu prietenii sau activități în aer liber. De asemenea, pot fi alese pentru a crea o atmosferă proaspătă și energizantă în timpul antrenamentelor fizice sau în încăperi.
Parfumurile fructate sunt o alegere minunată pentru cei care doresc să se bucure de arome proaspete și dulci. Ele adaugă o notă vibrantă și plăcută oricărei zile și pot evidenția personalitatea și starea de spirit a purtătorului. Indiferent dacă preferi arome citrice, fructe dulci sau combinații unice, parfumurile fructate îți vor încânta simțurile și te vor învălui într-o atmosferă plină de vitalitate și bucurie.

Parfumuri gurmande: Delicii pentru simțuri

Parfumurile gurmande sunt o categorie de parfumuri inspirate de aromele și mirosurile delicioase ale bucatăriei și dulciurilor. Aceste parfumuri sunt adesea asociate cu notele dulci, cremoase și gustoase, care provoacă o senzație de poftă și confort.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor gurmande:
 • Notele de vârf ale parfumurilor gurmande încep adesea cu note dulci, precum ciocolata, vanilia, caramelul, fructele de pădure sau notele de cofetărie. Aceste note sunt cele care te atrag și te învăluie într-o senzație plăcută încă de la început.
 • Notele de mijloc, care apar după ce treci peste notele de vârf, reprezintă o combinație de arome precum scorțișoară, cafea, condimente sau flori delicate. Aceste note adaugă profunzime și complexitate parfumului gurmand.
 • Notele de bază sunt cele care persistă în timp și care te învăluie pe tot parcursul zilei. Acestea pot include mosc, vanilie cremoasă, ciocolată amăruie sau lemn de santal. Aceste arome completează întregul buchet olfactiv al parfumului gurmand.
Parfumurile gurmande pot fi adesea combinate cu alte arome pentru a crea parfumuri unice și interesante. De exemplu, unele parfumuri gurmande pot fi combinate cu note citrice pentru a adăuga prospețime sau cu note florale pentru a echilibra dulceața.
Parfumurile gurmande sunt potrivite pentru diverse ocazii, dar se remarcă în special în sezonul rece sau în timpul serilor romantice. Pot fi purtate atât în timpul zilei, cât și seara, oferind o senzație de confort și răsfăț.
Parfumurile gurmande aduc o notă de dulceață și rafinament în fiecare zi. Indiferent dacă preferi aromele de vanilie, ciocolată, cofetărie sau condimente, aceste parfumuri vor transforma rutina ta de îngrijire personală într-o experiență delicioasă și atrăgătoare. Bucură-te de călătoria olfactivă plină de emoții și delicii pe care ți-o oferă parfumurile gurmande!

Parfumuri chypre: Aromele îndrăznețe ale feminității

Parfumurile chypre reprezintă o categorie distinctă în lumea parfumeriei, având o istorie bogată și arome unice. Termenul „chypre" provine de la cuvântul francez pentru „Cipru", deoarece această categorie de parfumuri a fost inspirată inițial de peisajul și vegetația insulei Cipru. Prima creație chypre a văzut lumina zilei în 1917, fiind realizată de către renumitul parfumier François Coty. De atunci, aceste parfumuri au câștigat rapid popularitate și au devenit un punct de referință în industria parfumeriei. Ele se remarcă prin aromele lor distincte și caracteristice, care le diferențiază de alte tipuri de parfumuri.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor chypre:
 • Notele de vârf sunt primele arome pe care le simți într-un parfum chypre. Ele pot include citrice, cum ar fi bergamota și lămâia, și plante aromatice, precum lavanda și pelinul. Aceste note oferă un început proaspăt și vibrant.
 • Notele de mijloc apar după evaporarea notelor de vârf și rămân prezente în mijlocul parfumului. Ele pot include flori precum trandafirul, iasomia, ylang-ylangul sau geraniumul. Aceste note adaugă o notă florală delicată și rafinată.
 • Notele de bază  sunt aromele care persistă pe piele după evaporarea notelor de mijloc. Notele de bază din parfumurile chypre includ patchouli, vetiverul, lemnul de santal și mușchiul de stejar. Aceste note adaugă profunzime, căldură și caracteristicile distinctive ale parfumurilor chypre.
Parfumurile chypre pot fi combinate cu alte arome complementare pentru a crea compoziții unice. Unele dintre aromele care se potrivesc bine cu parfumurile chypre includ notele lemnoase, precum cedrul, sau aromele orientale, cum ar fi vanilia și scortișoara. Aceste combinații adaugă o notă suplimentară de complexitate și profunzime parfumului.
Datorită caracterului lor distinct și sofisticat, parfumurile chypre sunt potrivite pentru ocazii speciale și se potrivesc bine în sezonul de toamnă sau iarnă. Ele pot fi purtate atât în timpul zilei, cât și seara. Datorită persistenței lor, este recomandat să se aplice cu atenție, în cantități moderate, pentru ca parfumul să nu devină copleșitor.
Parfumurile chypre sunt adevărate opere de artă în lumea parfumeriei. Dacă ești în căutarea unui parfum care să-ți definească personalitatea unică și să te facă să te simți specială, parfumurile chypre pot fi alegerea perfectă pentru tine.

Parfumuri aromatice: Plimbare revigorantă prin grădina cu plante

Parfumurile aromatice reprezintă o categorie extrem de populară de parfumuri, cunoscute pentru aromele lor proaspete și vibrante. Aceste parfumuri sunt adesea asociate cu prospețimea și energizarea, fiind preferate de mulți oameni, în special în sezonul cald. Notele lor vibrant-revigorante le conferă un farmec aparte și le recomandă în mod deosebit celor care iubesc aromele proaspete și lejere.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor aromatice:
 • Notele de vârf ale parfumurilor aromatice sunt cele care se simt imediat după aplicare și oferă o primă impresie a parfumului. Acestea includ arome proaspete și citrice, cum ar fi lămâia, bergamota, menta și lavanda. Aceste note sunt revigorante și energizante, oferind o senzație de prospețime.
 • Notele de mijloc sunt cele care apar la scurt timp după evaporarea notelor de vârf și formează miezul parfumului. Aromele florale precum trandafirul, lavanda, busuiocul și salvia sunt adesea prezente în parfumurile aromatice. Aceste arome contribuie la complexitatea parfumului și aduc o notă de rafinament.
 • Notele de bază sunt cele care persistă după ce parfumul se stabilizează pe piele. În parfumurile aromatice, notele de bază pot include lemn de cedru, patchouli, mosc și ambra. Aceste arome adaugă profunzime și stabilitate parfumului și îl ajută să reziste mai mult timp. 
Parfumurile aromatice se pot combina cu alte arome pentru a crea compoziții unice și interesante. Unele arome complementare populare includ citricele, notele marine, ierburile aromatice și condimentele ușoare. Aceste combinații pot adăuga complexitate și profunzime parfumului, creând o experiență olfactivă plăcută și distinctivă.
Datorită caracterului lor proaspăt și vibrant, parfumurile aromatice sunt potrivite pentru utilizarea zilnică, în special în sezonul cald. Acestea sunt ideale pentru activități în aer liber, întâlniri informale sau orice moment în care dorești să te simți revigorat și energizat. De asemenea, pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei, fiind o alegere versatilă.
Dacă dorești să adaugi o notă de prospețime și vitalitate în rutina ta zilnică, parfumurile aromatice reprezintă alegerea perfectă. Acestea îți pot oferi o experiență revigorantă și energizantă, ridicându-ți starea de spirit și aducând o notă distinctă de proaspăt în fiecare zi.

Parfumuri Fougère: Călătorie olfactivă în lumea masculinității

Parfumurile fougère reprezintă o categorie olfactivă apreciată pentru aroma lor distinctivă și masculină. Termenul „fougère" provine din limba franceză și înseamnă „ferigă", sugerând o asociere cu un miros proaspăt și verde. Aceste parfumuri au devenit extrem de populare începând cu sfârșitul secolului al XIX-lea și continuă să fie apreciate și astăzi pentru eleganța și rafinamentul lor.
Iată câteva caracteristici cheie ale parfumurilor fougère:
 • Notele de vârf reprezintă prima impresie pe care o simți atunci când pulverizezi parfumul. Parfumurile fougère se caracterizează prin note proaspete și vibrante, precum bergamotă, lavandă, lămâie, mentă și alte citrice. Aceste note de vârf dau parfumului o senzație de prospețime și energie.
 • Notele de mijloc se dezvăluie după evaporarea notelor de vârf și adaugă profunzime și complexitate parfumului. Printre cele mai comune note de mijloc întâlnite în parfumurile fougère se numără lavanda, salvia, geraniumul, rozmarinul și iasomia. Aceste arome florale și ierboase contribuie la caracterul masculin și sofisticat al parfumului.
 • Notele de bază sunt cele care persistă pe piele în timp ce parfumul se usucă. Parfumurile fougère includ adesea note de bază cum ar fi lemnul de santal, pătrunjelul, mușchiul de stejar, vetiverul și tămâia. Aceste arome adaugă profunzime și căldură parfumului, creând o senzație de masculinitate și eleganță.
Parfumurile fougère pot fi combinate și completate cu alte arome pentru a obține un rezultat final unic și personalizat. Unele arome complementare pot include note de piele, condimente precum scorțișoara și piperul negru, sau chiar aromele dulci și lemnoase ale vaniliei și paciuliului.
Datorită caracterului lor masculin și sofisticat, parfumurile fougère se potrivesc pentru diferite ocazii. Ele pot fi purtate atât în timpul zilei, cât și seara, atât la birou, cât și la evenimente speciale. Aceste parfumuri se potrivesc deosebit de bine în sezonul cald, datorită prospețimii lor și notelor verzi pe care le conțin.
Parfumurile fougère reprezintă o alegere excelentă pentru bărbații care doresc să își exprime masculinitatea și rafinamentul prin intermediul unei arome distincte și sofisticate. Cu notele lor proaspete, ierboase și lemnoase, aceste parfumuri oferă o experiență olfactivă plăcută și memorabilă. Indiferent de preferințele tale, încearcă un parfum fougère și explorează universul captivant al aromelor masculine.

Parfumurile persistente: Prezența care durează

Parfumurile persistente sunt acele parfumuri care rezistă pe piele o perioadă îndelungată de timp, creând o atmosferă plăcută și continuă. Sunt parfumuri create cu ingrediente de calitate superioară și au o compoziție complexă, care le permite să se mențină pe piele și să se dezvolte treptat în timp. Parfumurile persistente sunt ideale pentru evenimentele lungi sau pentru cei care doresc să aibă o prezență parfumată pe tot parcursul zilei.

Imagini și inspirație

Parfumurile sunt mai mult decât doar un amestec de arome. Ele sunt expresia noastră olfactivă și o modalitate de a ne conecta cu lumea din jurul nostru. De asemenea, au puterea de a ne înconjura cu emoții și de a ne ajuta să ne exprimăm personalitatea într-un mod subtil și plăcut.
Deși nu suntem în măsură să prezentăm toate parfumurile într-un singur articol, imaginile de mai jos îți vor oferi o perspectivă mai detaliată asupra ofertelor noastre. Te invităm să visezi și să te inspiri în căutarea parfumului perfect pentru tine.
Înscrie-te gratuit și primești catalogul nostru, care include toate produsele actualizate, inclusiv cosmetice și remedii naturiste. Catalogul va fi livrat gratuit, direct în cutia poștală, fără nicio obligație din partea ta. În cazul în care se cere activarea cookie-urilor pe pagina care se deschide, te rugăm să închizi acea pagină și să revii aici pentru a apăsa din nou linkul de înregistrare. În acest fel, vei avea acces la formularul de înscriere pentru un CONT NOU.
Este atât de simplu! Nu rata oportunitatea de a te bucura de experiențe olfactive deosebite și de beneficii exclusive: reduceri de până la 42%, cadouri de bun venit și cadouri surpriză!
Parfum pentru barbati: fresh, sportiv,
Parfum fresh, sportiv
Parfum pentru femei: oriental, floral, fresh,
Parfum oriental, fresh
Parfum pentru barbati: citric, fresh,
Parfum citric, fresh
Parfum pentru femei: fresh, floral,
Parfum fresh, floral
Parfum pentru femei: fresh, lemnos,
Parfum fresh, lemnos
Parfum pentru barbati: oriental, condimentat,
Parfum oriental, condimentat
Parfum pentru femei: fructat, gurmand,
Parfum fructat, gurmand
Parfum pentru femei: oriental, vanilat,
Parfum oriental, vanilat
Parfum pentru femei: oriental, fresh,
Parfum oriental, fresh
Parfum pentru femei: oriental, floral,
Parfum oriental, floral
Parfum pentru femei: chypre, floral,
Parfum chypre, floral
Parfum pentru femei: chypre, fructat,
Parfum chypre, fructat
Parfum pentru femei: fresh, floral,
Parfum fresh, floral
Parfum pentru barbati: fresh, marin,
Parfum fresh, marin
Parfum pentru femei: floral, fructat,
Parfum floral, fructat
Parfum pentru femei: oriental, floral,
Parfum oriental, floral
Parfum pentru femei: oriental, fresh,
Parfum oriental, fresh
Parfum pentru barbati: oriental, lemnos,
Parfum oriental, lemnos
Parfum pentru barbati: floral, oriental,
Parfum floral, oriental
Parfum pentru femei: oriental, floral,
Parfum oriental, floral
Parfum pentru barbati: aromatic, fresh,
Parfum aromatic, fresh
Parfum pentru bărbați: citric, oriental,
Parfum citric, oriental
Parfum pentru femei: floral, fructat,
Parfum floral, fructat
Parfum chypre, fructat,
Parfum chypre, fructat
Parfum feminin cu aromă de violete,
Aromă de violete
Parfum feminin cu aromă de liliac,
Aromă de liliac
Parfum feminin cu aromă de trandafir,
Aromă de trandafir
Parfum feminin cu aromă de iasomie,
Aromă de iasomie
Parfum feminin cu aromă de lăcrămioare,
Aromă de lăcrămioare
Parfum masculin: lemnos, floral,
Parfum lemnos, floral
Parfum feminin: floral, fructat,
Parfum floral, fructat
Parfum masculin: lemnos, condimentat,
Parfum lemnos, condimentat
Parfum feminin: fructat, gurmand,
Parfum fructat, gurmand
Parfum feminin: oriental, dulce,
Parfum oriental, dulce
Parfum masculin: aromatic, fougère, fresh, condimentat,
Parfum aromatic, fougère
Parfum feminin: dulce, lemnos, floral,
Parfum dulce, lemnos, floral