Puterea ursului, balsamul antireumatic care te scapă de durere

Puterea ursului, balsamul antireumatic care te scapă de durere,
Durerile articulare și musculare îți afectează calitatea vieții? Te simți limitat în mișcări și nu te mai poți bucura de activitățile preferate? Apelează la Puterea ursului, un balsam antireumatic intens, cu o formulă naturală bogată, ce te va ajuta să te simți din nou bine!
Un aliat de nădejde împotriva reumatismului
Balsamul Puterea ursului este un remediu naturist eficient, special conceput pentru calmarea durerilor reumatice și musculare, reducerea inflamațiilor și îmbunătățirea circulației periferice. În formula sa unică se regăsesc peste 20 de plante medicinale, printre care se numără: tătăneasa, arnica montană, turmericul, gheara dracului, vița de vie, rozmarin, aloe vera, goldenrod, mentă, eucalipt, piper negru, coada șoricelului, lămâiță, ginseng, mușețel, hamei, valeriană, castane sălbatice, dafin, muștar alb și ardei uscat roșu.
Beneficiile utilizării balsamului Puterea ursului:
  • Calmează durerile reumatice și musculare
  • Diminuează efectele artritei
  • Reduce inflamațiile
  • Are acțiune emolientă și antiseptică
  • Ajută la relaxarea mușchilor suprasolicitați, a crampelor, entorselor și întinderilor
Mod de utilizare: aplicați crema zilnic de două ori, pe pielea curată, prin mișcări ușoare de masaj.
Atenție! Balsamul Puterea ursului a fost gândit exclusiv pentru utilizare externă. Evitați contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea sa pentru sugari și copii mici, sub 3 ani.
Comandă acum balsamul Puterea ursului și redobândește-ți libertatea de mișcare!