Muncă la domiciliu sau de oriunde ai acces la o conexiune de internet. Câştiguri nelimitate pe 4 nivele

Muncă la domiciliu sau de oriunde ai acces la o conexiune de internet. Câştiguri nelimitate pe 4 nivele

Muncă la domiciliu sau de oriunde ai acces la o conexiune de internet. Câştiguri nelimitate pe 4 nivele!,

Primul exemplu de câştig este chiar discount-ul de până la 42% pe care îl primeşti la cumpărăturile tale online. Mai mult, după ce îţi creezi cont pe site, la prima comandă primeşti testere pentru parfumuri şi cadouri gratuit. Livrare gratuită în 48 de ore, în România, prin curier rapid! Acum te poţi bucura de cosmeticele preferate şi în Europa, direct la tine acasă sau la birou, în doar o săptămână!

Muncă la domiciliu sau de oriunde ai acces la o conexiune de internet. Imaginează-ţi peste 2000 de produse noi care lucreaza şi fac bani şi pentru tine. Simplu, rapid şi constant. Recomanzi magazinul familiei, prietenilor şi cunoscuţilor din ţară sau de peste hotare şi ai imediat în cont 10% din valoarea produselor comandate de aceştia. Vei câştiga mereu când cei pe care îi recomanzi cumpără produse din magazin. Programul de afiliere este valabil indiferent de ţara de unde a comandat prietenul tău. Cât timp este în structura ta de afiliaţi, câştigi bani sigur, simplu, de oriunde din Europa!

Muncă de acasă. Nu ai nevoie de experienţă în domeniul frumuseţii! Primeşti îndrumare ori de câte ori este necesar. Tu alegi să faci din asta un hobby sau un job permanent. Pe scurt, eşti propriul tău stăpân! De la bun început câştigi bani în timp ce îţi construieşti afacerea şi îţi ajuţi şi prietenele să arate bine. Câştigi comision nelimitat pe 4 nivele. Când aduci un client nou, acumulezi puncte de loialitate, care echivalează cu 10% din cumpărăturile noului client (nivelul 1). Dacă acest client de la nivelul 1 aduce la rândul său un client nou (nivelul 2), vei primi 5% din valoarea cumpărăturilor sale. Acelaşi principiu se aplică până la nivelul 4. Îţi dezvolţi reţeaua de afiliaţi în România sau în străinătate şi poţi căştiga venituri lunare substanţiale.

Este sigur şi eficient! În fiecare an sunt nenumărate sărbători şi zile speciale în care oamenii îndrăgesc să ofere cadouri şi să facă surprize plăcute celor dragi. Tot ce trebuie să faci tu este să le ieşi în întâmpinare cu produsele de calitate, la preţuri accesibile, pe care le găseşti în contul tău pe site. Vrei să ai un venit lunar care să îţi permită să petreci mai mult timp alături de prieteni şi de familie? Vrei să lucrezi pentru tine, să-ţi organizezi timpul după nevoile tale, să-ţi aloci timp pentru studii, prieteni, călătorii şi hobby-uri? Vrei să-ţi construieşti o carieră de succes în domeniul frumuseţii ... şi în acelaşi timp să te simţi bine şi să arăţi minunat? Apasă cu mouse-ul butonul de mai jos, completează formularul de înscriere şi dă clic pe "ÎNREGISTRARE". Unde scrie "Cod" introduci: FCfwNH0m (cu copy/paste), exact cum apare scris.

După aceea intri în contul pe care tocmai l-ai creat şi poţi plasa prima comandă. Dacă plasezi o comandă de 1 singur catalog, îl primeşti gratuit la adresa din România, în cutia poştală! Ca să-l ai la îndemână când promovezi sau atunci când prietenii tăi vin în vacanţă în România! Pe site a apărut deja catalogul internaţional redactat în limba engleză, cu preţuri în euro. Acest catalog este destinat clienţilor din România care au familie şi prieteni în străinătate, clienţilor care sunt deja stabiliţi în afara ţării, cât şi potenţialilor clienţi de peste hotare. Dacă ai o comandă de produse cu livrare internaţională, vei primi în colet 5-10 cataloage internaţionale GRATUIT! Poţi trimite catalogul internaţional şi ONLINE prietenelor şi familiei din străinătate! Ele comandă direct din catalog, iar tu primeşti bonus!

Se lucrează cu drag şi spor la mezinul familiei, noul site internaţional, care va fi în limba engleză, iar preţurile vor fi afişate în euro. Ca să le fie uşor şi noilor tăi prieteni şi afiliaţi din afara ţării, care nu sunt vorbitori de limba română, să comande produsele şi să te ajute la dezvoltarea structurii de afiliaţi! Mai mult, dacă reuşeşti să-ţi construieşti o comunitate de afiliaţi într-o anumită ţară din Europa, iar volumul vânzărilor aduse din ţara respectivă este considerabil, îţi va fi pregătită o super-surpriză: catalog şi site oficial în limba ţării europene cu cele mai mari vânzări. Vei beneficia tot timpul de ajutor care să îţi faciliteze obţinerea comisioanelor. Trebuie doar să vrei! Apasa acum pe "ÎNSCRIERE GRATUITĂ"!

În cazul în care pagina care se deschide cere "SĂ ACTIVAȚI COOKIES", revino la pagina pe care te afli acum şi apasă din nou butonul de mai jos pentru a deschide formularul de înscriere CLIENT NOU. Succes!