Oportunitate de lucru la domiciliu prin programul de afiliere!

Oportunitate de lucru la domiciliu prin programul de afiliere!

Oportunitate de lucru la domiciliu prin programul de afiliere!,

Cum puteti castiga bani? Simplu, rapid si constant. In primul rand, primiti discount de pana la 42% la cumparaturile pe care le faceti. In plus, dupa ce va creati cont pe site, la prima comanda primiti testere pentru parfumuri si cadouri gratuit. Livrare gratuita in 24h prin curier rapid.

Oportunitate de lucru la domiciliu! Castigati bani si prin programul de afiliere, lucrand simplu si usor de acasa. Primiti comision nelimitat pentru inscrierile pe care le faceti. Este foarte simplu si nu va costa nimic. Va inscrieti gratuit, recomandati magazinul familiei, prietenilor si cunoscutilor si aveti imediat in cont 10% din valoarea produselor comandate de catre acestia. Veti castiga mereu cand cei pe care ii recomandati cumpara produse din magazin.

Comision nelimitat pe 4 nivele! Cand aduceti un client nou, acumulati puncte de loialitate, care echivaleaza cu 10% din cumparaturile noului client (nivel1). Daca acest client de la nivelul 1 aduce la randul sau un client nou (nivel2), veti primi 5% din valoarea cumparaturilor sale. Acelasi principiu se aplica pana la nivelul 4. Dezvoltati-va reteaua de afiliati si puteti castiga un venit lunar substantial.

Inscrieti-va acum, nu va costa nimic si aveti numai de castigat! Apasati cu mouse-ul butonul de mai jos, completati formularul de inscriere si dati click pe "TRIMITE INSCRIEREA". Unde scrie "Cod" introduceti: FCfwNH0m (cu copy/paste), exact cum apare scris. Dupa aceea intrati in contul pe care tocmai l-ati creat si incepeti sa castigati, printr-o activitate placuta, lucrand simplu si usor de acasa. Puteti solicita mai multe detalii, despre pozitia de lucru la domiciliu, prin butonul Contact din meniu.