Magazin de cosmetice online, parfumuri pentru orice buget, remedii naturiste şi accesorii fashion. Peste 2000 de oferte!

Magazin de cosmetice online, parfumuri pentru orice buget, remedii naturiste şi accesorii fashion. Peste 2000 de oferte!

Magazin de cosmetice online, parfumuri pentru orice buget, remedii naturiste şi accesorii fashion. Peste 2000 de oferte!,

Magazin de cosmetice online, parfumuri pentru orice buget, remedii naturiste şi accesorii fashion. Seturi cadou deosebite pentru ocazii speciale. Tot ce ai nevoie la preţuri avantajoase! Cosmetice pentru machiajul feţei, ochilor, buzelor şi unghiilor. Creme, măşti şi produse pentru îngrijirea tenului, părului şi corpului. O varietate mare de parfumuri de damă şi bărbăteşti, arome premium sau de lux şi parfumuri accesibile pentru orice buzunar. Accesorii şi bijuterii selectate special pentru a te ajuta să îţi exprimi personalitatea în fiecare zi. Ai de unde alege! Peste 2000 de oferte, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi copii. În fiecare an sunt lansate sute de produse noi şi multe surprize plăcute!

Remedii naturiste, suplimente şi creme terapeutice, atat de necesare pentru omul modern! Tratamente eficiente care ajută la detoxifierea organismului, astfel încât să te simţi bine tot timpul, într-un mod natural, sănătos şi echilibrat. Creme antireumatice, antiinflamatoare, analgezice, anticelulită şi pentru îmbunătăţirea circulaţiei. În fiecare lună vei redescoperi un nou catalog cu ultimele tendinţe în modă, cele mai recente inovaţii în îngrijirea tenului, corpului şi părului. Oferte speciale, gândite numai pentru tine!

Profită acum. Comandă 1 catalog şi îl primeşti GRATUIT în cutia poştală! Împreună cu primele produse comandate primeşti cadouri si testere de parfum GRATUIT! În funcţie de valoarea comenzii, la toate produsele se aplică reduceri de preţ de pană la 42%! Pe site găseşti periodic produse cu stoc limitat şi promoţii speciale care beneficiază de reduceri. Articole de cea mai bună calitate, la preţuri foarte mici: parfumuri, cosmetice, bijuterii, accesorii cosmetice şi fashion. În România livrarea se face GRATUIT, la tine acasă sau la birou, prin curier rapid, în doar 48 de ore. Plata se face RAMBURS în momentul în care ridici coletul.

De acum te poţi bucura de cosmeticele preferate şi in EUROPA, direct la tine acasă sau la birou, prin curier rapid, în doar o săptămână! Ce trebuie să ştii atunci când plasezi o comandă cu livrare internaţională:

Te înregistrezi pe site şi adaugi în secţiunea 'Adrese Salvate' adresa de livrare din străinătate unde vrei să primeşti produsele. Taxa de livrare internaţională se calculează în mod automat şi o poţi vizualiza în secţiunea 'Informaţii despre livrare' din coşul tău de cumpărături. Plata comenzilor internaţionale se poate efectua doar online, prin CARD BANCAR, simplu, sigur şi rapid! Schimbul valutar se face la cursul băncii emitente a cardului tău, din ziua respectivă, aşa că poţi utiliza chiar şi un card emis într-o monedă diferită de RON. Din taxa de livrare se scade 10% din valoarea comenzii (preţurile cu discount). E simplu! Comandă mai valoroasă, taxă de livrare internaţională mai mică! Primeşti pe email toate informaţiile necesare în legătură cu timpul de livrare, modalitatea de plată şi suma de achitat.

Vrei să te simţi bine şi să arăţi minunat? Vrei să primeşti produsele preferate direct la tine acasă sau la birou, în ţară sau peste hotare, simplu şi rapid? Vrei să primeşti cadouri pentru cumpărăturile făcute? Vrei să beneficiezi de reduceri de până la 42% si să te bucuri de produsele tale preferate la cele mai accesibile preţuri? Dacă raspunsul tău este afirmativ, acţioneaza acum. Îţi creezi un cont pe site şi beneficiezi de toate aceste avantaje. Dai clic pe butonul de mai jos, completezi formularul de înscriere şi apeşi cu mouse-ul pe "ÎNREGISTRARE". Unde scrie "Cod" introduci: FCfwNH0m (cu copy/paste), exact cum apare scris. Dupa aceea intri in contul nou creat, îţi alegi produsele preferate şi finalizezi comanda.

În cazul în care pagina care se deschide cere "SĂ ACTIVAȚI COOKIES", revino la pagina pe care te afli acum şi apasă din nou butonul de mai jos pentru a deschide formularul de înscriere CLIENT NOU. Succes!