Castigă bani de acasă sau de oriunde ai conexiune la internet!

Castigă bani de acasă sau de oriunde ai conexiune la internet!

Castigă bani de acasă sau de oriunde ai conexiune la internet!,

Marketing online. Castigă bani de acasă sau de oriunde ai conexiune la internet! Secrete şi idei noi pentru povestea TA de succes... În primul rând, castigi bani online prin DISCOUNT-ul de până la 42% pe care îl primeşti la cumpărăturile tale. Mai mult, după ce îţi faci cont pe site, la prima comandă primeşti testere de parfumuri şi cadouri GRATUIT.

Promovare online. Planul de marketing te ajută sa câştigi bani pe net. Simplu, rapid, constant! Recomanzi magazinul familiei, prietenilor şi cunoscuţilor din ţară sau din Europa şi ai imediat în cont 10% din valoarea produselor comandate de aceştia. Vei câştiga mereu când cei pe care îi recomanzi cumpără produse din magazin, indiferent de ţara de unde a comandat prietenul tău sau prietena ta. Cât timp se află în structura ta de afiliaţi, câştigi de oriunde din Europa!

Bani pe net sigur! Nu ai nevoie de experienţă în domeniul frumuseţii! Primeşti îndrumare ori de câte ori este necesar. Tu alegi să faci din asta un hobby sau un job permanent. Pe scurt, eşti propriul tău stăpân! Câştigi comision nelimitat pe 4 nivele, în timp ce îţi construieşti afacerea şi îţi ajuţi prietenele să arate bine. Când aduci un client nou, acumulezi puncte de loialitate, care echivalează cu 10% din cumpărăturile noului client (nivelul 1). Dacă acest client de la nivelul 1 aduce la rândul său un client nou (nivelul 2), vei primi 5% din valoarea cumpărăturilor sale. Acelaşi principiu se aplică până la nivelul 4. Îţi dezvolţi reţeaua de afiliaţi în România sau în străinătate şi poţi obţine venituri lunare substanţiale.

Metode de promovare. În fiecare an sunt nenumărate sărbători şi zile speciale în care oamenii îndrăgesc să ofere cadouri şi să facă surprize plăcute celor dragi. Tot ce trebuie să faci TU este să le ieşi în întâmpinare cu produsele de calitate, la preţuri accesibile, pe care le găseşti în contul tău pe site.

Vreau sa fac bani urgent! Vrei să ai un venit lunar care să îţi permită să petreci mai mult timp alături de prieteni şi de familie? Vrei să lucrezi pentru tine, să-ţi organizezi timpul după nevoile tale, să-ţi aloci timp pentru studii, prieteni, călătorii sau hobby-uri? Vrei să-ţi construieşti o carieră de succes în domeniul frumuseţii... şi în acelaşi timp să te simţi bine şi să arăţi minunat? Apasă butonul de mai jos, completează formularul de înscriere şi dă clic pe "ÎNREGISTRARE". Unde scrie "Cod" introduci: FCfwNH0m (cu copy/paste), exact cum apare scris.

Munca la domiciliu. După aceea intri în contul pe care tocmai l-ai creat şi poţi plasa prima comandă. Dacă plasezi o comandă de 1 singur catalog, îl primeşti gratuit la adresa din România, în cutia poştală! Ca să-l ai la îndemână când promovezi sau atunci când prietenii tăi vin în vacanţă în România! Pe site a apărut deja catalogul internaţional redactat în limba engleză, cu preţuri în euro. Acest catalog este destinat clienţilor din România care au familie şi prieteni în străinătate, clienţilor care sunt deja stabiliţi în afara ţării, cât şi potenţialilor clienţi de peste hotare. Dacă ai o comandă de produse cu livrare internaţională, vei primi în colet 5-10 cataloage internaţionale GRATUIT! Poţi trimite catalogul internaţional şi ONLINE prietenelor şi familiei din străinătate! Ele comandă direct din catalog, iar tu primeşti bonus!

Ce poţi vinde sa faci bani? Se lucrează cu drag la noul site internaţional, care va fi în limba engleză, iar preţurile vor fi afişate în euro. Ca să le fie uşor şi noilor tăi prieteni din afara ţării, care nu sunt vorbitori de limba română, să comande produsele şi să te ajute la dezvoltarea structurii de afiliaţi! Plus, dacă reuşeşti să-ţi construieşti o comunitate de afiliaţi într-o anumită ţară din Europa, iar volumul vânzărilor aduse din ţara respectivă este considerabil, îţi va fi pregătită o super-surpriză: catalog şi site oficial în limba ţării europene cu cele mai mari vânzări. Vei beneficia tot timpul de ajutor care să îţi faciliteze obţinerea comisioanelor. Trebuie doar să vrei! ÎNSCRIE-TE GRATUIT!

În cazul în care pagina care se deschide cere "SĂ ACTIVAȚI COOKIES", revino la pagina pe care te afli acum şi apasă din nou butonul de mai jos pentru a deschide formularul de înscriere CLIENT NOU. Succes!

Castigă bani de acasă sau de oriunde ai conexiune la internet!,