Aptitudini şi competenţe personale esenţiale pentru marketingul online

Marketing online. Aptitudini şi competenţe personale,
Articolele publicate pe COMENZIONLINE.INFO au scopul de a aduce mai multă lumină într-un domeniu de activitate atât de interesant - marketingul online, pentru ca oamenii pasionaţi să înţeleagă ce înseamnă să fii, prin muncă şi învăţare, afiliat de succes. Nu este un joc greu. Este nevoie de consecvenţă şi de o mentalitate schimbată.
Află în continuare ce este marketingul afiliat. Generarea unui flux constant de venituri suplimentare sau crearea unei noi cariere nu mai este o închipuire. A devenit realitate.

Pro sau contra?

Când se referă la marketing online, cei mai puţin entuziaşti spun că ar trebui să fie prea norocoşi pentru a se ocupa de aşa ceva, că algoritmul nu îi favorizează sau că ar fi mai atenţi la astfel de oportunităţi dacă ar putea să înceapă într-un moment în care nu există concurenţă. Sunt doar câteva dintre motivele pe care ei le invocă, atunci când dau vina pe circumstanţe, pentru a înţelege de ce nu obţin rezultate.
De cealaltă parte, majoritatea celor care încep să lucreze în acest domeniu gândesc: „Minunat, mă voi îmbogăți repede”. Nu este cazul. Nici pe departe.
De cele mai multe ori, oamenii consideră că marketingul afiliat este prea competitiv. Ei se întreabă: „De ce să fac asta? Toți ceilalți o fac şi de aceea nu voi obține niciun rezultat". La început, este normal să fie aşa. Dar, fiecare trebuie să înţeleagă, fără urmă de îndoială, că este necesar să iasă definitiv din această mentalitate, pentru a schimba jocul complet.
Ceea ce crezi este practic valabil doar pentru tine. Asta nu înseamnă că alți oameni, ca afiliaţi, nu obțin rezultate foarte bune, chiar dacă au început în urmă cu doar câteva luni.
Există şi lucruri, poate adevărate, dar pe care nu le putem controla. De aceea, trebuie să controlăm ceea ce putem controla, adică să învăţăm abilitățile, să fim consecvenţi și să fim convinşi că în acest fel vom ajunge acolo unde vrem să ajungem. Unii oameni ajung mult mai repede, iar pentru alții durează puțin mai mult. Este ceva firesc.
Iată în continuare cele mai bune programe de marketing afiliat care oferă studenţilor o experiență de învățare personalizată, consiliere pentru planurile lor de afaceri şi pentru îmbunătăţirea rezultatelor, dar şi multe alte bonusuri:
Totuşi, nu contează atât de mult cine este mentorul tău şi nici ce curs ai urmat. Atâta timp cât ai o mentalitate orientată greşit, nu vei vedea succesul. Nu ai abonați sau vânzări pentru că nu ai încă aptitudinile necesare, nu te-ai pus pe treabă și nu ai fost consecvent. Oamenii trebuie să cunoască acest adevăr.

Pentru cine ESTE marketingul online?

 • Pentru cei care doresc să-și dezvolte propriul stil de viață liber prin venituri pasive.
 • Pentru cei care doresc să-și părăsească joburile tradiționale de la 9 la 5 și să-și înceapă propriile afaceri online.
 • Pentru cei care doresc un echilibru mai bun între viața profesională și viața privată, cu mai mult timp pentru familie, prieteni, hobby-uri și aventuri.
 • Pentru cei care sunt dispuși să pornească la acţiune, să pună în funcţiune şi să aplice sistemul.
 • Pentru cei care sunt antrenabili și dispuși să ceară ajutor (nu vă faceți griji, nu este dificil).
 • Pentru cei care nu vor neapărat să-și creeze propriile produse și care doresc să promoveze produsele altora.

Pentru cine NU este marketingul online?

 • Pentru cei care nu doresc să facă promovare online.
 • Pentru cei care au puține sau nu au deloc abilități de lucru la calculator.
 • Pentru cei care nu sunt în stare să asculte și să urmeze instrucțiunile.
 • Pentru cei care doresc doar opțiunea „Îmbogățiți-vă rapid” fără muncă.
 • Pentru cei care sunt leneși.
 • Pentru cei care nu vor să conducă o afacere.
Da, aceasta este o afacere reală și necesită muncă în avans.
Iată o mică poveste despre un protagonist care lucrează într-un serviciu cu un program de la 9 la 5, un program care îi displace foarte tare, deoarece îl împiedică să trăiască viaţa pe care şi-o doreşte. El se simte prins într-o rutină plictisitoare şi încearcă să găsească cea mai potrivită cale de a ieşi din această situaţie.
În timpul programului său de la birou, unul dintre colegi le spune celorlalţi, în fiecare zi, cu voce tare, câte zile mai are până la pensionare. La un moment dat, protagonistul nostru îl întreabă intrigat pe colegul său de ce este atât de important să ştie câte zile mai are până la pensionare. Colegul îi răspunde, cu emoţie în glas că, după ce se va pensiona, va trăi în sfârşit o viaţă minunată în Hawaii, împreună cu soţia lui. Acest lucru îl face pe omul nostru să se întrebe de ce ar trebui să aştepte atâţia ani pentru a trăi o viaţă minunată. Mai ales că se află abia la început de carieră.
Clar, pentru protagonistul nostru, un serviciu de la 9 la 5 nu este ceea ce îşi doreşte pentru tot restul vieţii sale profesionale. În felul lui, colegul său îl ajută să înţeleagă mai bine acest lucru. Din acest motiv, el începe să caute alte oportunităţi care să îi permită să trăiască viaţa pe care o şi-o doreşte.
El încearcă diferite afaceri, dar toate eşuează. Pierde mulţi bani şi chiar ajunge să aibă datorii la bancă. Dar, în cele din urmă, descoperă modelul de afaceri de marketing afiliat care îl ajută să dezvolte o afacere online de 6 cifre, cu mai multe surse de venit. Reuşeşte să îşi construiască afacerea de la zero, în doar 9 luni.
După succesul în afacerile online, protagonistul nostru devine antrenor şi mentor pentru alţi oameni care vor să îşi părăsească serviciile de la 9 la 5 şi să îşi dezvolte propriile lor afaceri online prin intermediul marketingului afiliat. El îşi împărtăşeşte cunoştinţele şi experienţa cu aceşti studenţi şi îi ajută să înţeleagă cum să îşi creeze afaceri de succes. Povestirea lui este una de inspiraţie pentru cei care vor să îşi urmeze visele şi să îşi construiască o viaţă care să le aducă fericire şi realizările pe care şi le doresc.

Este uşor să fii afiliat!

În general, este uşor să fii afiliat, pentru că promovezi produsele altora. Nu trebuie să creezi propriul tău produs, dar este necesar să înveți şi să-ţi dezvolţi o anumită pricepere, să creezi conținut, conținut de calitate, și să știi cum să convingi oamenii să cumpere de la tine. Toate acestea cer timp, repetiție și consecvență.
Mentalitatea chiar trebuie schimbată. Ne uităm la date şi vedem că marketingul afiliat este căutat mai mult ca oricând. Volumul de căutări pentru marketing afiliat este în prezent de aproximativ 15 ori mai mare decât acum 2-3 ani. Mai mulți oameni ca oricând caută modalități online de a realiza acest lucru. În urma cu 2-3 ani, la fel. Conform statisticilor de atunci, oamenii erau interesaţi de marketing afiliat cu mult mai mult decât în urmă cu 5 ani.
Marketingul afiliat va fi mereu aici. E de la sine înţeles. În mod normal, companiile nu se opresc niciodată din căutarea de oportunităţi pentru atragerea oamenilor către afacerile şi produsele lor. Așadar, marketingul afiliat va fi aici pentru totdeauna. Anumite cursuri sau anumite lucruri pot ajunge la saturaţie. Pot apărea îndoieli în privinţa lor, dar marketingul afiliat, ca abilitate profesională, se va situa întotdeauna în topul aprecierilor.

Cea mai grea parte a unei afaceri.

Învățarea este un proces prin care evoluăm continuu. Asimilăm informații noi și le testăm în situațiile reale. În marketingul afiliat, oamenii învață cum să construiască afaceri adevărate. Cei care şi-au însuşit cunoştinţe şi competenţe cheie în acest domeniu derulează practic cea mai grea parte a afacerii: atragerea de trafic către un link.
Abilităţile necesare pentru strategiile de marketing afiliat se învaţă mai greu dar, în acelaşi timp, sunt cele mai profitabile, pentru că generează trafic în orice afacere. Sunt abilitatăţile pentru care companiile plătesc mulți bani. Unele companii plătesc 50%, 60% sau chiar 75%. De ce fac asta? Pentru că ai competenţe pe care ei nu le au. Eşti plătit pentru abilitățile, pentru valorile pe care le aduci pe piaţă.
Nu contează ce afacere conduci. Dacă este o afacere locală, vei fi plătit pentru calificarea sau valoarea pe care o oferi sau pentru serviciile pe care le furnizezi. Iată în ce constă frumusețea unei piețe libere - ești plătit pentru competenţele pe care le deții. Nimic altceva. Poţi câștiga mulți bani. Cu cât ai mai multe abilități, cu atât poţi oferi mai mult și cu cât oferi mai multă valoare publicului tău, cu atât poți câștiga mai mulți bani.

Dezvoltarea abilităților fiecăruia dintre noi face ca jocul să se schimbe.

Marketingul afiliat nu este doar lucrul prin care te îmbogățești, pentru a-ţi permite să renunţi la un loc de muncă neplăcut. Nu. Marketingul afiliat este o abilitate pe care o dobândeşti pentru tot restul vieții. Fiecare îşi poate folosi aceste abilităţi în propriile afaceri imobiliare, de exemplu, în afacerile membrilor familiei sale sau în afacerile persoanelor cărora le oferă consultaţă. Este un domeniu de activitate care se poate desfăşura în foarte multe locuri.
Nu există pastile magice. Doar perseverenţa, munca făcută cu pasiune și angajamentul îţi pot oferi ceea ce îţi doreşti în viață și în afaceri. Poţi începe chiar acum cu un magazin de parfumuri, cosmetice, accesorii şi remedii naturiste. (În cazul în care ţi se cere să activezi „cookies”, trebuie să revii la pagina pe care te afli acum, să apeşi din nou pe linkul de sus şi formularul de înscriere CONT NOU se va deschide.)
Încă o dată, nu este un joc greu. Este nevoie de consecvenţă și de schimbarea în bine a mentalităţii. Adică să vrei să fii din ce în ce mai bun. Să-ţi dezvolţi continuu abilităţile. Aceasta este singura modalitate care te va duce acolo unde vrei să ajungi.
Succesul financiar poate fi obţinut doar prin creştere personală. Pe lângă cifrele din contul bancar, una dintre componentele esenţiale ale succesului este pacea interioară, iar stilul de viaţă personal trebuie să fie echivalentul unei vieţi sănătoase şi al unei bune îngrijiri de sine.