Ten radiant și tânăr: Cum obții rezultate uimitoare fără a cheltui o avere

Vrei un ten uniform și fără pete? Dorești să-ți hidratezi și să-ți luminezi pielea? Un ten radiant și tânăr?
Iată câteva soluții:

1. Set complet pentru ESTOMPAREA PETELOR de pe ten

Ești nemulțumită de uniformitatea tenului tău, chiar și după ce ai folosit corectoare cosmetice, fond de ten și pudră? Este momentul să descoperi setul de 3 seruri pentru o rutină completă de estompare a petelor. Potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul normal și gras, cu pori înfundați, pete și puncte negre.
Mod de utilizare:
  • Se aplică serul cu acid salicilic pentru corectarea imperfecțiunilor și exfoliere
  • Se continuă cu serul cu niacinamidă și serul cu zinc pentru îngrijirea porilor și uniformizarea tenului
  • Se finalizează rutina cu serul cu acid hialuronic pentru hidratare și susținerea barierei
Toate cele 3 seruri se aplică dimineața și seara. Utilizați o protecție solară cu spectru larg atunci când utilizați serul cu acid salicilic și timp de o săptămână după.

2. Set complet pentru HIDRATARE ȘI ILUMINARE a tenului

Pentru a obține un ten sănătos și strălucitor, care sporește încrederea în sine, avem pentru tine un set de 3 seruri pentru o rutină completă de hidratare și iluminare. Acest set este potrivit pentru toate tipurile de ten, special conceput pentru pielea deshidratată, mată și lipsită de tonus.
Mod de utilizare:
  • Se aplică serul cu vitamina C pentru strălucire
  • Se utilizează serul cu acid hialuronic pentru susținerea barierei hidrice
  • Se aplică serul cu acid poliglutamic pentru o hidratare sporită și reținerea tuturor substanțelor nutritive

3. Set complet pentru ÎNGRIJIREA TENULUI

Observi primele semne ale îmbătrânirii pielii și nu știi cum să le combați? Acest set de 3 seruri este conceput pentru o rutină completă de îngrijire a pielii și este potrivit pentru toate tipurile de ten care prezintă semne de îmbătrânire, hiperpigmentare și deshidratare.
Mod de utilizare:
  • Se aplică serul cu retinol numai seara. Utilizați de 3-4 ori pe săptămână în primele 3 săptămâni, până când pielea dezvoltă toleranță. După aceea, utilizați după preferință
  • Continuați cu serul Matrixyl®3000 pentru reducerea ridurilor
  • Utilizați serul cu acid hialuronic pentru hidratare și susținerea barierei. Nu uitați să aplicați și o protecție solară cu spectru larg atunci când utilizați serul cu retinol și timp de o săptămână după aceea

4. Rola de CUARȚ pentru masaj facial

Rola pentru masaj facial cu cuarț este un instrument esențial pentru a obține o piele mai tânără și sănătoasă. Fabricată din cuarț roz autentic, această rolă ajută la drenarea naturală a pielii, reducând senzația de umflare și aspectul ridat. Cuarțul roz este considerat un cristal al iubirii și este asociat cu chakra inimii. Este folosit de mii de ani în tradițiile indiene și chineze. Răsfață-te cu un ritual exclusivist, în confortul casei tale și oferă pielii iubirea pe care o merită, redându-i un aspect revigorat, energizat și proaspăt.
Este soluția ideala pentru: cearcane, pierderea tonusului, iritații și roșeață a pielii, pori măriți, imperfecțiuni, piele obosită, fără strălucire, precum și pentru mușchii tensionați ai feței.
Mod de utilizare:
Aplicați câteva picături de ser facial sau ulei pe piele și utilizați rola pentru a masa ușor esența în piele. Începeți cu centrul feței și continuați spre linia părului și în jos spre bărbie.
Sfat suplimentar:
Păstrați rola în frigider sau pe gheață pentru a accentua senzația de răcire a pietrei pe piele. Curățați rola cu apă și săpun după fiecare utilizare.
Setul conține rola de cuarț și un saculeț din catifea pentru depozitarea igienică a rolei.

5. Rola de JAD pentru masaj facial

Rola din jad 100% natural pentru masaj facial este un instrument esențial pentru o piele frumoasă. Cu o istorie de utilizare milenară, instrumentele de jad se numără printre secretele de frumusețe bine păstrate ale femeilor din culturile estice, fiind folosite pentru obținerea un aspect strălucitor, tânăr și frumos. Din nou, te poți răsfața cu un ritual exclusivist în confortul casei tale și poți oferi pielii iubirea pe care o merită.
Este o soluție ideală pentru: cearcane, pierderea tonusului, iritații și roșeață a pielii, pori măriți, imperfecțiuni, piele obosită, fără strălucire, precum și pentru mușchii tensionați ai feței.
Mod de utilizare:
Pentru drenaj și reducerea umflăturilor, începeți să masați conturul ochilor, apoi deplasați-vă spre bărbie. Pentru un masaj rafinat al conturului feței, începeți cu centrul feței și deplasați rola în sus și în exterior către marginile feței. Se poate utiliza doar rola sau în combinație cu un ser de față sau cu o cremă de față.
Sfat suplimentar:
Păstrați rola în frigider sau pe gheață pentru a accentua senzația de răcire a pietrei pe piele. Curățați rola cu apă și săpun după fiecare utilizare.

6. Set masaj facial cu ROLA și PIATRA GUA SHA din JAD

Rola și piatra de masaj facial, realizate din jad 100% natural, sunt instrumente esențiale pentru o piele frumoasă. Așa cum am menționat mai devreme, instrumentele de jad au o istorie de utilizare milenară, se numără printre secretele de frumusețe ale femeilor din culturile estice și oferă un aspect strălucitor, tânăr și frumos. Acum este momentul. Răsfață-te cu un ritual exclusivist în confortul casei tale și oferă pielii iubirea pe care o merită.
Poate fi și un cadou perfect, care se poate alătura celorlalte ritualuri de înfrumusețare.
Este o soluție ideală pentru: cearcane, pierderea tonusului, iritații și roșeață a pielii, pori măriți, imperfecțiuni, piele obosită, fără strălucire, precum și pentru mușchii tensionați ai feței.
Mod de utilizare:
Pentru drenaj și reducerea umflăturilor, masați începând cu conturul ochilor, deplasându-vă spre bărbie. Pentru a rafina masajul conturului feței, începeți cu centrul feței și deplasați rola în sus și în exterior către marginile feței. Puteți utiliza doar rola sau în combinație cu un ser de față sau cu o cremă de față.
Sfat suplimentar:
Păstrați instrumentele în frigider sau pe gheață pentru a accentua senzația de răceală a pietrei pe piele. Curățați-le cu apă și săpun după fiecare utilizare.
Te invit să te înscrii aici pentru a descoperi mai multe informații despre cum să obții un ten radiant și tânăr, inclusiv detalii despre prețuri și alte recomandări importante. Beneficiezi de reduceri de până la 42%, dar nu aștepta prea mult, stocurile pot fi limitate. Dacă ți se solicită să activezi cookie-urile pe pagina care se deschide, închide acea pagină și revino aici pentru a apăsa din nou linkul de înscriere. Este atât de simplu!
Urmărește și videoclipul nostru creat special pe aceeași temă, unde vei găsi imaginile care completează perfect ceea ce am scris în acest articol.