
Vrei să câștigi 25.000 de lei pe lună? (Procesul în 3 pași pentru rezultate epice)
25.000 de lei pe lună reprezintă o sumă destul de mare.
Poate părea imposibil să ajungi pe cont propriu la această cifră, iar gândul de a lucra independent online poate fi puțin înfricoșător.
În acest articol vom lua acest exemplu, vom învăța cum să câștigăm bani, mai exact 25.000 de lei pe lună.
Am inclus modele de afaceri profitabile și un ghid pas cu pas despre cum să-ți transformi afacerea într-una profitabilă.
Hai să facem bani!
A câștiga 25.000 de lei pe lună nu este atât de complicat
Gândeşte-te la asta:
- Ai putea vinde 1.000 de produse cu 25 de lei fiecare
- Ai putea vinde 100 de produse cu 250 de lei fiecare
- Sau ai putea vinde 10 produse cu 2500 de lei fiecare
Atăt de mulţi oameni o fac deja.
De exemplu, cursul Accelerator de consultanță al lui Sam Ovens costă 1.997 USD.

Acestea sunt prețuri reale pe care oamenii le plătesc cu plăcere pentru a obține rezultatele promise.
Atunci când ți se oferă instrumentele potrivite, poți crea, de asemenea, un conținut uimitor, la fel de valoros ca și celelalte conținuturi create de antreprenorii pe care îi admiri.
Totul începe cu o alegere

Deși nivelurile generale de satisfacție la nivel global par a fi ridicate, practic doar 15% dintre angajații cu normă întreagă se simt implicați în munca lor.
Dacă ești unul dintre cei 85% a căror slujbă de la 9 la 5 pare atât de plictisitoare și tristă, atunci credem că este timpul pentru o schimbare.
Ai putea să urmezi o carieră complet diferită sau să te gândești la crearea unui venit pasiv online care să îți ofere mai mult timp liber pe care să îl petreci cu familia ta și, în general, să faci ceea ce îți place.
În acest articol îți vom arăta cum poți scăpa din capcana șobolanilor prin implicarea în oricare dintre următoarele activități secundare:
- Coaching
- Consultanţă sau înfiinţarea unei agenţii
- Înființarea unui magazin de comerț electronic
- Dropshipping
- Marketing afiliat
- Deschiderea unui blog
- Crearea de cursuri
- Crearea unui site de membri
Vei afla exact cui i se potrivește cel mai bine fiecare dintre aceste modele de afaceri, exemple de proprietari de afaceri de succes în fiecare nișă, de ce ai nevoie pentru a începe și ce platformă poți folosi pentru a-ți desfășura activitatea secundară.
Ești gata să fii propriul tău șef? Citește mai departe pentru a afla ce trebuie să faci pentru a câștiga niște bani în plus.
Pasul 1: Crearea propriului produs sau serviciu
1. Cum îţi monetizezi abilitățile
Fiecare este un expert în ceva, iar tu trebuie doar să-ți dai seama care sunt particularitățile și punctele tale forte.
Mai întâi, ia loc și scrie o listă cu toate competențele și specializările pe care le ai.
Competențele tale sunt valoroase datorită timpului, efortului și talentului de care ai nevoie pentru a realiza ceea ce numai tu poți face.
Un mod simplu de a câștiga bani este să îți folosești abilitățile sub formă de servicii sau de freelancing.
Ești gata să descoperi nișe cu adevărat profitabile în care abilitățile tale pot începe să îți aducă bani? Citește mai departe!
1.1. Coaching
Există câteva modalități de a câștiga bani prin coaching, dar depinde de pasiunile și experiența ta.
Dacă ai experiență în domeniul afacerilor și îți place să lucrezi cu oamenii, să devii un consilier de afaceri este o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus.
În esență, vei analiza mica afacere a unei alte persoane și îi vei oferi idei noi pentru a o ajuta să își atingă obiectivele financiare și de afaceri.

Jay Abraham a construit o afacere de succes, oferind coaching pentru peste 10.000 de clienți. Abilitățile sale unice constau în gândirea " în afara cutiei" pentru a obține o creștere exponențială a afacerii.
În schimbul ajutorului acordat altor companii pentru a obține succes, tu, ca și Jay, vei primi o plată - este atât de simplu.
1.2. Agenţie de marketing
O altă modalitate de a câștiga 25.000 de lei/lună din expertiza ta este să-ți creezi o agenție de marketing.
Poți alege să îi ajuți pe alții să se specializeze, dacă ești expert, de exemplu, în reclame pe Facebook sau în design grafic.
De exemplu, oameni ca Glen Allsopp au început să ofere consultanță în domeniul marketingului digital pentru că aveau abilități în acest domeniu.

Glen Allsopp s-a concentrat pe abilitățile sale de specialist în SEO și marketing digital, pe care le-a aplicat pentru a răspunde așteptărilor clienților săi.
Chiar și agenții de marketing digital începători se bucură de câștiguri, în medie, de 70.000 USD pe an - ceea ce înseamnă 5.833 USD pe lună.
Dacă acestea sunt și abilitățile tale, de ce să nu faci pasul cel mare?
2. Vanzarea produselor fizice
Dacă nu ai abilități speciale pe care să le poți transforma cu ușurință într-o afacere, poți câștiga 25.000 de lei pe lună din vânzarea de produse - fără a avea nevoie de un depozit și fără cheltuieli generale mari.
2.1. Afaceri online de comerț electronic tradițional

Dacă încerci comerțul electronic tradițional, mai întâi plătești sau creezi produse și apoi le vinzi clienților.
Dacă ești la început de drum, îți va trebui ceva timp până când vei ajunge să câștigi 25.000 de lei pe lună.
Deși comerțul electronic tradițional poate fi o modalitate bună de a câștiga bani, îți recomandăm să faci acest pas doar dacă dispui de un capital de pornire semnificativ și doar atunci când ești pregătit să aștepți să apară profitul de 25.000 de lei pe lună.
Pentru a obține investiții externe, trebuie să prezinți rapoarte de venituri, iar atunci când ești la început de drum, aceste rapoarte nu există încă.
Din fericire, există și alte modalități de a reuși în domeniul comerțului electronic.
2.2. Dropshipping
Dropshipping-ul este o opțiune excelentă dacă doreşti să câștigi niște bani în plus. Dropshipping (drop shipping) este o metodă de a vinde produse fără a le ține în stoc.
Povestea de succes în dropshipping a lui Tze Hing Chan se învârte în jurul afacerii sale de comerț electronic Shopify - Subtle Asian Treats.

Procesezi în mod eficient comenzile şi comercializezi produsele, iar furnizorul le livrează direct la adresele clienților tăi.
Îți iei doar marja ta de profit. Nu obții prețul integral al produsului, dar nici nu trebuie să acoperi costurile asociate producției, așa că este o situație în care toți au de câștigat.
2.3. Marketing afiliat
În mod similar, poți începe o afacere de marketing afiliat.
Marketingul afiliat se referă la comercializarea produselor altora și la primirea unui comision pentru fiecare produs vândut.
Tot ce ai nevoie este un website și o pâlnie de vânzări. Cu aceste două instrumente, Shawn Collins, o poveste de succes în marketingul afiliat, a ajuns acolo unde este astăzi.

Marketingul afiliat i-a permis lui Shawn să-și minimizeze costurile și să-și maximizeze profiturile.
Shawn are peste 30 de ani de experiență în domeniu, a primit mai multe premii și este co-fondator al Affiliate Summit.
Din nou, nu îți vinzi propriile produse, dar obții un venit decent, care poate crește rapid și poate ajunge la 25.000 de lei/lună.
3. Câștigă bani cu un blog
Dacă îți place să scrii, este posibil să ai deja un blog și să publici conținut pe Medium sau pe WordPress.
La început, cei mai mulți bloggeri își publică conținutul gratuit. De asemenea, mulți bloggeri se străduiesc să facă bani pe platformele lor. Iată câteva modalități de a face acest lucru.
3.1. Scrierea de conținut
Un blogger, în calitate de scriitor independent, poate scrie postări pe site-ul unei alte persoane și poate încasa bani pentru orice conținut sponsorizat din postarea sa.
Cu toate acestea, a face bani din blogging în acest mod poate fi dificil, deoarece vei avea nevoie de o audiență mare pentru a atrage noi clienți.
Dacă ești familiarizat cu platformele de social media, poți câștiga bani frumoși creând conținut pentru rețelele de socializare și redistribuind acest conținut către publicul tău.
Iată un exemplu, Pat Flynn, omul din spatele platformei Smart Passive Income. Acesta și-a pierdut la un moment dat slujba de arhitect, iar acum este un creator de conținut profitabil, cu mai multe fluxuri de venit.

După cum se poate vedea, acesta este un model de afaceri excelent care poate genera venituri suplimentare și chiar venituri mai mari, corespunzătoare activităților cu normă întreagă.
3.2. Vlogging
Alți bloggeri își duc conținutul cu un pas mai departe prin crearea de videoclipuri și ajung să facă mulți bani în acest fel.
Nu se poate nega faptul că cei mai isteți creatori de conținut se îndreaptă către crearea de videoclipuri, dar asta nu înseamnă că valoarea cuvântului scris s-a pierdut. Vlogging-ul și clasarea în primele poziții pe site-uri precum YouTube reprezintă aceeași luptă cu motoarele de căutare pentru a obține cele mai bune rezultate.
Vlogging-ul și clasarea în primele poziții pe site-uri precum YouTube reprezintă aceeași luptă cu motoarele de căutare pentru a obține cele mai bune rezultate.
Unul dintre cele mai cunoscute nume din domeniul vlogging-ului este Felix Kjellberg, cunoscut și sub numele de PewDiePie.

Mulțumită acestui canal, numai în 2014 PewDiePie a câștigat 7.4 milioane de dolari.
Cu videoclipuri care ajung în mod regulat la peste 1 milion de vizualizări în doar câteva zile, influența și puterea sa ca mașină de marketing sunt de netăgăduit.
Poate părea imposibil să recreezi acest tip de succes viral, dar nu trebuie să fii un nume cunoscut pentru a obține profit.
Dacă poți posta suficient de des videoclipuri valoroase, YouTube te va recompensa la sfârșitul lunii cu venituri publicitare considerabile.
Dacă știi să scrii conținut valoros și nu te deranjează să fii în spatele și în fața unei camere de filmat, îți recomandăm să te urci în acest tren.
Ai putea câștiga 25.000 de lei/lună doar din publicitate.
3.3. Amazon Associates

Programul de afiliere Amazon şi promovarea produselor de pe Amazon pe blogul tău, poate fi o modalitate excelentă de a câștiga bani.
Programul Amazon Associates este doar un exemplu al modului în care unii bloggeri combină marketingul afiliat cu blogurile și site-urile lor.
Metoda de lucru este destul de ușoară:
- Te înscrii în programul de afiliere
- Verifici căsuța ta de e-mail pentru vedea dacă ai primit aprobarea (care este instantanee)
- Completezi postarea de pe blogul tău cu linkul tău de afiliat
- Primești un comision ori de câte ori cineva cumpără prin intermediul linkului tău
Nu uita, cu cât scrii mai multe articole și postări, cu atât ai mai mult spațiu la dispoziție pentru a plasa linkuri afiliate.
4. Câștigă 25.000 de lei pe lună cu produse digitale
Valorificarea produselor digitale cu ajutorul comerțului electronic este cea mai bună modalitate de a-ți valorifica la maxim abilitățile.
Recomandăm cu tărie să iei în considerare aceste produse și acest model de afacere atunci când te întrebi cum să faci bani online.
O afacere cu produse digitale permite valorificarea cunoștințelor personale și poate fi scalată. (Scalarea se referă la creşterea exponenţială a veniturilor, în timp ce cheltuielile rămân aceleaşi.)
Iată câteva idei care, atunci când sunt puse în practică, te vor ajuta să câștigi venituri online.
4.1. Site-uri de membru
Creatorii pasionați de conținut pot câștiga bani online prin plasarea unora dintre cele mai valoroase conținuturi ale lor în spatele porților închise ale unui site de membru.
Pentru a avea acces la această valoare, oamenii vor trebui să plătească un abonament lunar.
Site-urile de afiliere sunt excelente atunci când dorești să obții un venit pasiv online.
Accesul la conținutul valoros de pe site este taxat și plătit de abonați în fiecare lună, oferind creatorilor un venit lunar pasiv.
4.2. Crearea de cursuri online
Crearea de cursuri online este o altă modalitate prin care îți poți monetiza abilitățile, dar sub forma unui produs digital.
Poți vinde cursuri către mii de clienți și tot ce trebuie să faci este să creezi o singură dată primul tău curs online.
Aceasta este nișa perfectă dacă îți place să instruiești oamenii și știi cum să creezi site-uri de membru - un curs online funcționează în același mod.
Școala video online a lui Phil Ebiner este un exemplu excelent de cursuri online de succes care transformă competențele în venituri.

Ca în cazul oricărui alt produs, cheia este să găsești clienți și să îți comercializezi cursurile online fără să cheltuiești prea mulți bani pe publicitate.
Pasul 2: Promovare și marketing
1. Pâlnia de vânzări: pentru a câștiga mai mulți bani

Modelul de marketing care utilizează pâlnia de vânzări (sales funnel marketing) este una dintre cele mai eficiente metode de promovare a afacerii.
Te poți gândi la o pâlnie de vânzări ca la călătoria pe care o parcurg clienții tăi din momentul în care află despre produsele tale și până când le cumpără.
De exemplu, primul lor pas poate fi acela în care descoperă anunțul tău pe rețelele de socializare sau printre rezultatele căutării pe Google.
După aceea, ei ajung pe site-ul tău, află cum îi poate ajuta produsul pe care îl oferi și descoperă că, în schimbul adresei lor de e-mail, pot primi o resursă valoroasă.
Continui să urmărești cum reacționează aceștia la oferta magnet pe care au primit-o în schimbul adresei lor de e-mail, care este comportamentul lor pe site-ul tău și, pe baza tuturor acestor observații, comunici în continuare cu clienții tăi, personalizând conținutul e-mailurilor tale.
Îi convingi de valoarea produsului tău, iar atunci când le trimiți oferta potrivită, aceștia se transformă în cumpărători.
Există o mulțime de pași pe care clienții tăi potențiali îi fac înainte de a decide să cumpere produsele tale.
La fiecare pas, pâlniile de vânzări îți permit să îi direcționezi cu ușurință către decizia potrivită.
Din fericire, poți anticipa tiparele de cumpărare ale clienților tăi și le poți automatiza complet. În acest fel, cu ajutorul generatoarelor de pâlnii de vânzări, îți poți conduce afacerea într-un mod eficient, pe pilot automat.
Generatorul de pâlnii de vânzări este un instrument digital extrem de util în crearea și monitorizarea pâlniilor de vânzări ale unei afaceri.
De fapt, cei care folosesc instrumente precum Systeme sau ClickFunnels, pot chiar să aleagă între diferite modele de pâlnii de vânzări și să le personalizeze.
Nu este necesară codificarea sau integrarea cu alte instrumente..
2. Aducerea de trafic pe paginile site-ului
Reducerea costurilor și maximizarea câștigurilor reprezintă împreună contribuții cheie la creșterea valorii nete.
În practică, acest lucru înseamnă că ar trebui să ne concentrăm pe idei de marketing accesibile:
- Blogging şi optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)
- Derularea propriului program de marketing afiliat
- Publicitate PPC (plata-pe-clic) şi pe Facebook
Din fericire, cu o pâlnie de vânzări eficientă, o mare parte din trafic poate fi transformată cu succes în vânzări.
3. Oferte magnet (lead magnets): transformarea valorii în vânzări
O strategie crucială care atrage noi clienți presupune oferirea unei oferte magnet.
Oferta magnet este acea resursă de valoare pe care o oferim gratuit vizitatorilor pentru a ne demonstra cunoștințele și credibilitatea.
Scopul este de a obține adresele lor de e-mail și de a le folosi într-o campanie de marketing prin e-mail care să-i transforme în cumpărători.
De exemplu, dacă vinzi un curs de marketing, așa cum a făcut Sam Dey, probabil că vei dori să oferi mai întâi o ofertă magnet, ceva de genul cărții sale electronice „The Free Formula To Generating Leads & Sales Online".

Pentru a descărca oferta magnet, destinatarii (care fac parte din publicul tău țintă) trebuie să-ți dea adresele lor de e-mail.
Le adaugi în sistemul tău de gestionare a relațiilor cu clienții, pentru a le analiza comportamentul și interesele și pentru a le trimite conținut relevant și personalizat prin e-mail.
(Acesta este motivul pentru care rentabilitatea investiției în email marketing este de 28,5%, cea mai mare dintre toate metodele de marketing.)
Cu alte cuvinte, poți monitoriza diferitele acțiuni ale clienților și cumpărătorilor potențiali de pe site-ul tău. Apoi, poți personaliza în mod automat interacțiunile cu aceștia, de la oferte de vânzare, la conținut prin e-mail, pentru a-i motiva să facă o achiziție.
Imaginează-ți cât de ușor poate fi să câștigi 25.000 de lei pe lună atunci când ai un produs bun și o pâlnie de vânzări automată care îți promovează afacerea online, chiar și în timp ce dormi.
4. Pagina de destinație (landing page): magazin de conversie unic
Paginile de destinație reprezintă un alt aspect important al canalelor de vânzări.
Acestea sunt paginile pe care "aterizează" vizitatorii după ce au făcut clic pe anunțurile tale, pe rezultatele motoarelor de căutare și pe linkuri în general.
Cheia este să potrivești oferta magnet pe care ai creat-o cu linkul tău și să îi convingi să o descarce.
Creatorii de pâlnii de vânzări oferă și șabloane pentru paginile de destinație.
După ce ai ales șablonul, vei putea adăuga la paginile tale web elemente generatoare de conversie, cum ar fi:
- Ferestre pop-up
- Bare de alertă
- Videoclipuri și imagini
- Și altele!

Acest pop-up, de pe blogul de milioane de dolari al lui Olivier Roland, este un exemplu excelent de element de pagină de destinație cu grad ridicat de conversie.
Aici, scopul ferestrei pop-up este de a explica valoarea ofertei (raportul gratuit, dar și cartea sa incredibil de valoroasă) și de a transforma vizitatorii ocazionali în prospecți interesați pe lista sa de e-mail.
Cu cât lista ta de e-mailuri este mai mare, cu atât îți va fi mai ușor să câștigi 25.000 de lei pe lună.
Pasul 3: Utilizarea unei platforme de marketing all-in-one
Dacă te decizi să începi o afacere online, costurile tale obișnuite vor arăta cam așa:
- Gazduire site - între 100 și 200 USD pe an
- Software de bază pentru automatizarea e-mailurilor - 180 USD pe an
- Software CRM de bază care urmărește comportamentul prospecţilor și crește rata de conversie - 300 USD - per utilizator - pe an
- Găzduirea unui site de membri (dacă te hotărăști să vinzi cursuri sau webinarii) - 960 USD pe an
Total: 1640 USD - și asta fără publicitate sau plata altor servicii care te vor ajuta să îți integrezi marketingul și să creezi o pâlnie de vânzări coerentă.
1. Systeme: cea mai bună alegere

Cei mai mulți oameni nu dispun de câteva mii de dolari pentru a investi într-o nouă afacere.
Obținerea unui împrumut este din ce în ce mai costisitoare, iar investitorii externi au nevoie de rapoarte de venit înainte de a fi dispuși să se despartă de banii lor.
Acesta este motivul pentru care Systeme este partenerul perfect pentru comercianți online, scriitori independenți sau orice alți proprietari de afaceri online - începe gratuit și poate rămâne gratuit.
2. Cum contribuie Systeme la creșterea valorii nete
Ai văzut cum se adună costurile atunci când folosești instrumente diferite în scopuri diferite. Până acum, acesta a fost standardul.
Dar dacă utilizezi Systeme, primești toate serviciile și instrumentele de care ai nevoie pe o singură platformă:
- Gazduire site
- Marketing afiliat
- Marketing prin e-mail (automatizare)
- Instrumente vizuale drag-and-drop pentru crearea de site-uri și pagini de destinație
- Instrumente pentru crearea pâlnilor de vânzări și pentru automatizare
- O mulțime de șabloane pentru crearea de site-uri, pagini de destinație și pâlnii de vânzări
- Gestionarea relațiilor cu clienții (etichetarea comportamentală a clienților)
- Asistență pentru site-uri de membri, cursuri și seminarii
- Suport pentru blogging și dropshipping
- Și altele!
Systeme a fost conceput special pentru a fi un instrument all-in-one, astfel încât nimeni nu trebuie să cheltuiască mulți bani pentru a câștiga 25.000 de lei pe lună.
3. Prețurile pe platforma Systeme
Să aruncăm o privire la planurile de preț disponibile:

Vei observa că Systeme oferă gratuit un website și o funcționalitate pentru pâlnia de vânzări.
Toate planurile de preţ vin cu următoarele caracteristici:
- Trimiteri nelimitate de e-mailuri
- Postări nelimitate pe blog
- Număr nelimitat de membrii
- Stocare nelimitată de fișiere
- Capacități pentru termenul limită al pâlniei
- Suport pentru programe de afiliere
- Suport prin e-mail 24/7
- Integrare directă cu Stripe și PayPal
Cele 3 planuri plătite de pe platforma Systeme sunt configurate pentru a crește odată cu afacerea noastră online, astfel încât să nu fie nevoie să ne cheltuim toți banii pe găzduire.
În mod normal, platformele all-in-one costă mai mult de 1.200 USD pe an.
Aici, pe platforma Systeme, îți poți anula abonamentul în orice moment şi poți alege să plătești anual pentru a economisi încă 30%.
Concluzie
De la scrisul independent (freelance), până la crearea de cursuri online, Systeme este un software erou, cu care se economisesc bani în viața reală.
Systeme oferă servicii ușor de utilizat la un preț imbatabil, astfel încât nu vei avea nevoie de noroc pentru a reuși. Înscrie-te gratuit și vei fi pe cale să câștigi 25.000 de lei pe lună și să-ți atingi obiectivele de afaceri în cel mai scurt timp!