Oportunitate de afacere online prin programul de afiliere

Cum poti castiga bani? Simplu. In primul rand, primesti discount de pana la 42% la cumparaturile pe care le faci. In plus, dupa ce iti creezi cont pe site, la prima comanda primesti testere pentru parfumuri si cadouri gratuit. Livrare gratuita in 24h prin curier rapid.

Oportunitate de afacere online! Castigi bani si prin programul de afiliere, lucrand simplu si usor de acasa. Primesti comision nelimitat pentru inscrierile pe care le faci. Este foarte simplu si nu te costa nimic. Te inscrii gratuit ca si client, recomanzi magazinul familiei, prietenilor si cunoscutilor si ai imediat in cont 10% din valoarea comenzilor primite de la cei recomandati. Vei castiga mereu cand cei pe care ii recomanzi cumpara produse din magazin.

Comision nelimitat pe 4 nivele! Cand aduci un client nou, acumulezi puncte de loialitate, care echivaleaza cu 10% din cumparaturile noului client (nivel1). Daca acest client de la nivelul 1 aduce la randul sau un client nou (nivel2), vei primi 5% din valoarea cumparaturilor sale. Acelasi principiu se aplica pana la nivelul 4. Dezvolta-ti reteaua de afiliati si poti castiga un venit lunar substantial.

Inscrie-te acum, nu te costa nimic si ai numai de castigat. Apasa cu mouse-ul butonul de mai jos, completeaza formularul si da click pe "TRIMITE INSCRIEREA". Unde scrie "Cod" introduci: FCfwNH0m (cu copy/paste), exact cum apare scris. Dupa aceea intri in contul tau nou creat si incepi sa castigi bani, dintr-o activitate placuta, lucrand simplu si usor de acasa. Profita acum!
INSCRIERE GRATUITA