Vopsea de par fara amoniac si fara oxidant. 100ml

Vopsea de par fara amoniac si fara oxidant. 100ml,
Vopsea de par fara amoniac si fara oxidant. 100ml. Vopsea de par intr-o formula noua care hraneste si coloreaza delicat, conferind parului rezistenta si o stralucire remarcabila. Contine ulei de macadamia, ulei de masline, 100% naturale, vitamina E si extract de urzica. Dupa utilizare, parul poate fi usor pieptanat sau coafat.

Puteti utiliza produsul, atat pe parul natural, cat si pe parul vopsit. Este o vopsea de colorare semipermanenta cu ajutorul careia puteti: 1) schimba complet culoarea parului, 2) sa nuantati culoarea existenta sau 3) sa obtineti suvite in diferite culori. Colorarea se poate repeta oricand pentru ca nu degradeaza parul si nu afecteaza sanatatea acestuia. Pentru a obtine nuanta dorita, inainte de utilizare faceti teste preliminare pe suvite mici de par. Se poate utiliza atat de catre femei, cat si de catre barbati.

Observati culorile disponibile.

Este un produs ideal pentru vopsirea parului culoare-peste-culoare si pentru inchiderea culorii parului cu o nuanta. Nu decoloreaza parul. Deschiderea nuantei parului se poate obtine prin utilizarea prealabila a unor produse pentru decolorare specifice.

Descoperiti avantajele utilizarii produsului si cititi cu atentie instructiunile de utilizare.


Catalog gratuit
Reduceri pana la 42%
Cadouri si testere
Livrare in 48 de ore