Formula noua de vopsea de par ce poate utilizata atat de femei, cat si de barbati

Formula noua de vopsea de par ce poate utilizata atat de femei, cat si de barbati,
Formula noua de vopsea de par ce poate utilizata atat de femei, cat si de barbati. Hraneste si coloreaza parul delicat, conferindu-i rezistenta si o stralucire remarcabila. Contine ulei de macadamia, ulei de masline, 100% naturale, vitamina E si extract de urzica. Dupa utilizare, parul poate fi usor pieptanat sau coafat.

Produsul se poate folosi atat pe parul natural, cat si pe parul vopsit. Este o vopsea de colorare semipermanenta cu ajutorul careia puteti: 1) schimba complet culoarea parului, 2) nuanta culoarea existenta sau 3) obtine suvite in diferite culori. Colorarea se poate repeta oricand, pentru ca nu degradeaza parul si nu afecteaza sanatatea acestuia. Pentru a obtine nuanta dorita, inainte de utilizare faceti teste preliminare pe suvite mici de par. Se poate utiliza atat de catre femei, cat si de catre barbati.

➭ Observati culorile disponibile.

Este un produs ideal pentru vopsirea parului culoare-peste-culoare si pentru inchiderea culorii parului cu o nuanta. Nu decoloreaza parul. Deschiderea nuantei parului se poate obtine prin utilizarea prealabila a unor produse pentru decolorare specifice.

Descoperiti avantajele utilizarii produsului si cititi cu atentie instructiunile de utilizare.
✔ Primesti catalog gratuit
✔ Reduceri pana la 42%
✔ Cadouri, testere gratuit
✔ Livrare gratuita in 48h
(cod inregistrare, FCfwNH0m)